ETKİNLİKLERİMİZ

İTÜ'de Bir Gün 2021

2017 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz “İTÜ’de Bir Gün” adlı etkinliğimizi 2-23 Mart 2021 tarihleri arasında pandemi süreci nedeniyle çevrimiçi olarak düzenledik. Aşağıda listelediğimiz Türkiye’nin başarılı liselerinde eğitim gören 37 aday öğrenci, üniversiteli olma deneyimini yaşamak ve ders işleyişini görmek için Bilgisayar Mühendisliği ve Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği bölümlerimizde çevrimiçi olarak derslere katıldılar.

Aday öğrencilerimizin çevrimiçi olarak katılım sağladığı dersler: Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği bölümünden Veri Bilimi için Programlamaya Giriş (Python) ve Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Introduction to Scientific and Engineering Computation’dır.

Bu süreçte aday öğrencilerimiz fiziksel olarak olmasa da çevrimiçi olarak bir günlük İTÜ'lü olma keyfini yaşamış oldu.

İTü'de Bir Gün

İTü'de Bir Gün2