ETKİNLİKLERİMİZ

resim2

2017 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz “İTÜ’de Bir Gün” adlı etkinliğimizi 2-23 Mart 2021 tarihleri arasında pandemi süreci nedeniyle çevrimiçi olarak düzenledik.

web_kapak

Pandemi sürecinde ulaşamadığımız aday öğrencilerle buluşmak amacıyla Nisan - Haziran ayları boyunca 10 farklı bölümümüzden akademisyenlerimizi öğrencilerle buluşturduk.

kendini-keşfet_zoom
06 Tem 2021

İTÜ Tanıtım Ofisi olarak bu yıl ilk olarak organize ettiğimiz "Kendini Keşfet" programı ile Cağaloğlu Anadolu Lisesi ve Yüksel İlhan Alanyalı Fen lisesi öğrencileriyle buluştuk.

abcd

İTÜ Tanıtım Ofisi olarak içinde bulunduğumuz pandemi süreci sebebiyle kampüste ağırlayamadığımız aday öğrencilerimizle özel bir etkinlik yaptık. İlk 10 binden öğrenci aldığımız 42 liseyle ve toplamda 476 aday öğrenciyle yaptığımız özel tanıtım programı ilgiyle karşılandı.

tanıtım-günleri2020-slider-haber-2

“İlklerin Üniversitesi İTÜ ile Gelecek Sensin” temasıyla Zoom platformu üzerinden gerçekleşen İTÜ Tanıtım Günleri’nde aday öğrenciler; İTÜ’deki tüm programlar, araştırma projeleri, girişimcilik ekosistemi, Erasmus imkânları, sosyal ve sanatsal alanlar, üniversitenin yurt ve burs olanakları hakkındaki sorularına canlı yayınlarda cevap buldu.