ETKİNLİKLERİMİZ

tanıtım-günleri2020-slider haber-2

Üniversitemizin geleneksel hâle gelen etkinliklerinden İTÜ Tanıtım Günleri, bu yıl 13-14 Şubat’ta Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde (SDKM) gerçekleşti. İTÜ Tanıtım Günleri’ne Türkiye’nin farklı illerindeki seçkin okullardan yoğun katılım gösteren aday öğrenciler #HEDEFITU mottosu ile kariyer planlamalarına yön verdiler.

lise_yaz_okulu_2019-(8)

Üniversitemiz bu yıl, lise öğrencilerine yönelik yaz okullarının ilkini gerçekleştirdi. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden 80 öğrenci İTÜ Lise Yaz Okulunda 2 hafta süreyle eğitim aldı.

rehber-ogretmenler-itu-(3)

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), İstanbul’da bulunan seçkin liselerin rehber öğretmenlerini kariyer ve meslek seçimiyle ilgili seminerde tekrar bir araya getir

izmir_liseler-turu-cigli-2

İTÜ İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü bünyesindeki Aday Öğrenci Tanıtım Ofisi ve İTÜ’lü akademisyenler, İTÜ İzmir Tanıtım Turu 2019 kapsamında İzmir liselerinde aday öğrencilerle buluştu.

Tanıtım ve Tercih 2019

İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri bu yıl 20-28 Temmuz tarihleri arasında Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Hedefi İTÜ olanların buluştuğu etkinliğin son üç gününde bölüm akademisyenlerince deneme dersleri (Warm-Up) verildi. Amaç, öğrencilerin Üniversitemizde eğitim görme deneyimini yaşamasıydı.

haydarpasa-etkinligi

Projesi İstanbul Teknik Üniversitesi ve Haydarpaşa Lisesi arasında imzalanan Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü kapsamında Haydarpaşa Lisesi ev sahipliğinde “Bahçemizi Tasarlıyoruz” projesinin ilk adımı atıldı.

bursa-etkinlik

Aday Öğrenci Tanıtım Ofisi olarak, Bursa İTÜ Mezunlar Derneği’nin düzenlediği İTÜ Tanıtım Günleri’19’ a katıldık. Bu yıl ikincisi yapılan etkinlik, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.